Letar du efter ett byggföretag med kreativitet och engagemang?

KaliberProjekt AB

Byggföretag Nacka strand

Kreativa, moderna och unika byggprojekt

Vi är ett byggföretag som ertbjuder våra tjänster i Nacka strand. KaliberProjekt AB strävar efter att skapa exklusiva byggprojekt med filosofin att ingenting är omöjligt. Med vårt erfarna team och mångsidiga expertis erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Vi är din partner för att förverkliga ditt byggprojekt. Med vår långa erfarenhet och passion för kvalitet leder vi både små och stora projekt, för både privata och offentliga kunder i Stockholm och dess omnejd. Alltid med fokus på att uppfylla kundens behov och önskemål. Läs mer HÄR.

Där visioner blir verklighet

KALIBERPROJEKT AB

"

Våra tjänster

P

Fastighet & Byggservice

Fastighet & Byggservice

Vi har gedigen erfarenhet inom både privata och offentliga sektorn, med fokus på samhällsfastigheter som kulturhus, sjukhus och skolor. Vår byggserviceavdelning arbetar nära kunderna och erbjuder renoveringar och tillbyggnader.

Maila för offert
P

Villor & mindre hus

Villor & mindre hus

Vi bygger nyproduktionsvillor och attefallshus enligt kundens önskemål. Vi prioriterar tidig kontakt för att ge kvalificerade råd baserade på vår erfarenhet. Tydlig kommunikation och professionell hantering är våra främsta mål för att säkerställa en smidig byggproces.

Maila för offert
P

Byggprojektledning

Byggprojektledning

Våra projektledare driver projekt inom ny- och ombyggnation med passion i både offentlig och privat sektor, oavsett storlek. Vi erbjuder ett omfattande nätverk av branschkonsulter, inklusive arkitekter och besiktningsmän, för största framgång i ditt projekt.

Maila för offert
P

Kontorsanpassning

Kontorsanpassning

Kaliberprojekt AB anpassar kontor för både fastighetsägare och offentliga sektorn, från små till stora projekt. Med ett omfattande kontaktnät begränsas inte vårt utförande. Alla våra entreprenörer är fackligt anslutna och ID06-certifierade.

Maila för offert

Byggföretag Nacka strand

KaliberProjekt AB grundades med visionen att skapa unika och kreativa byggprojekt. Med en grund i byggentreprenörskap och många års erfarenhet av nybyggnadsprojekt och Rot-arbeten, har vi sedan vår start 2017 bidragit till framgångsrika projekt inom olika miljöer. Tidigare ledande chefsroller hos stora fastighets- och byggbolag har gett oss värdefull insikt och erfarenhet.

Kontakta oss

Kontakta oss för att diskutera dina byggbehov och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner på bästa möjliga sätt.

Kaliberprojekt AB

Vi finns här

Augustendalsvägen 22 , 131 52 Nacka Strand

Maila oss för offert

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]